Trendibo Shopify webshop

Küldetésünk

A Kütyübazár oldal szeretett volna megjelenni Romániában is. Szükség volt egy gyorsan felállítható stabil webshopra, ami tartalmazza az összes terméket ami Magyarországon szerepel viszont egy teljesen új márkaként, friss design-al kellett bemutatnunk a nagyközönségnek.

Küldetésünk

A Kütyübazár oldal szeretett volna megjelenni Romániában is. Szükség volt egy gyorsan felállítható stabil webshopra, ami tartalmazza az összes terméket ami Magyarországon szerepel viszont egy teljesen új márkaként, friss design-al kellett bemutatnunk a nagyközönségnek.

Előtte és utána képek

Fő kivások

A Kütyübazár oldal szeretett volna megjelenni Romániában is. Szükség volt egy gyorsan felállítható stabil webshopra, ami tartalmazza az összes terméket ami Magyarországon szerepel viszont egy teljesen új márkaként, friss design-al kellett bemutatnunk a nagyközönségnek. Ehhez először végeztünk egy átfogó versenytárskutatást, perszóna elemzést és sitemapet rajzoltunk, hogy lássuk az új oldalakat és kollekciókat. Ezt követően Shopifyban már erre készítettük a kiválasztott témával a drótvázat (még design/branding színek nélkül) - itt csak az információ strukturálása volt fontos. Ezt követte a UI és fejlesztési munka: nagyon szép branding anyaggal rendelkeztek (logó, színek), viszont a webáruházban szereplő design elemeket külön kellett létrehoznunk Photoshop-ban és Adobe XD-ben. Minden egyes kollekcióra külön arculathoz igazodó bannert készítettünk. Egy kis egyedi kód igazítással valóban sikerült friss és lendületes, fiatal generációra fókuszáló Shopify webshopot készíteni.
Green leaves from the right

Így értük el a kitűzött célunkat

01
Tartalom felállítása

Első lépésként végeztünk egy átfogó versenytárskutatást, perszóna elemzést és sitemapet rajzoltunk, hogy lássuk az új oldalakat és kollekciókat. Mindezt 2-3 meeting alatt sikerült átvenni és Miroban felvázolni.

02
Shopify wireframe
03
Design, fejlesztés

Ezt követően Shopifyban már erre készítettük a kiválasztott témával a drótvázat. Itt még csak design/branding színek nélkül, mivel csak az információ strukturálása volt az elsődleges cél. Ezáltal nagyon jól átlátható volt az oldal. Közös munkával hamar megszületett a kész tartalom és jöhetett a várva várt design és fejlesztés.

Ezt követte a UI és fejlesztési munka: nagyon szép branding anyaggal rendelkeztek (logó, színek), viszont a webáruházban szereplő design elemeket külön kellett létrehoznunk Photoshop-ban és Adobe XD-ben. Minden egyes kollekcióra külön arculathoz igazodó bannert készítettünk. Egy kis egyedi kód igazítással valóban friss, modern oldalt kaptunk.

A munka értékelése

Benkő Gábor
Fontini
Midgarden - profilkép
"Péterrel való közös munkánk nagyon könnyen zajlott. Ő egy rendkívül segítőkész, precíz és gyorsan dolgozó ember, aki egy fantasztikus weboldalt készített számunkra:)"